Alleman op de fiets!

Huur een rolstoelplateaufiets bij Campus De Troon in Vorselaar

Op Campus De Troon stellen we graag onze twee rolstoelplateaufietsen ter beschikking. Zit je in een rolstoel en kan je zelf niet fietsen of wil je graag een toertje maken met iemand in een rolstoel? Reserveer dan één van onze rolstoelplateaufietsen. We beschikken over een elektrisch en een niet-elektrisch model.

Praktische informatie

De fietsen worden 7 op 7 verhuurd en kunnen steeds gehuurd worden voor een halve of hele dag. Selecteer voor een volledige dag beide tijdssloten in ons reserveringssysteem. We vragen steeds minstens 2 dagen op voorhand te reserveren.

Je kan ervoor kiezen de fiets aan huis te laten leveren of je kan hem zelf ophalen bij De Troon en van daaruit één van onze aanbevolen fietsroutes volgen.

Wil je graag een toertje maken met één van onze fietsen, maar heb je niemand die de fiets kan besturen? Dan kan je beroep doen op een vrijwilliger van het Wielercomité Vorselaar!

Campus De Troon

Sassenhout 43, 2290 Vorselaar

Prijzen

We vragen een kleine vergoeding om de onderhoudskosten te dekken. Gelieve deze cash te betalen bij ophaling of levering van de fiets.

Halve dag

€3

Hele dag

€5

Reserveer hieronder één van onze fietsen

Reserveer eenvoudig één van onze rolstoelplateaufietsen via onderstaande reserveringstool. Lukt het niet een fiets te reserveren? Contacteer ons dan op het nummer 014/21.93.72!

1
2
Kies datum
3
Details
4
Gegevens
Selecteer een fiets *
Kies een datum *
Selecteer voor een hele dag beide tijdssloten. Reserveer minstens 2 dagen op voorhand.
Moet de fiets geleverd worden? (Enkel binnen Vorselaar) *
Levering van de fiets is enkel mogelijk binnen Vorselaar.
Adres *
Waar moet de fiets geleverd worden?
Wens je beroep te doen op een vrijwilliger om de fiets te besturen? *
Indien u hiervoor kiest, wordt uw afspraak gereserveerd onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de vrijwilligers van het Wielercomité Vorselaar.
Naam *
E-mail *
Telefoon *
Opmerkingen

Dit initiatief werd mogelijk gemaakt dankzij onze partners!

Project gerealiseerd met de steun van de Fietsersbond in samenwerking met Cera, het Netwerk tegen Armoede en het Fonds De Warmste Week, beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Ook met dank aan: