Werken bij ons

Heb jij zin om deel uit te maken van Clara Fey? Twijfel niet en solliciteer voor één van onze vacatures. 

Met meer dan 400 medewerkers werken wij dagelijks aan de kwaliteit van onze dienstverlening en de verdere groei van de organisatie.

We zoeken nieuwe medewerkers die geëngageerd zijn, voeling met onze organisatie en doelpubliek hebben en niet bang zijn van een uitdaging!

Binnen onze organisatie zijn er diverse jobmogelijkheden: begeleiding, medische en paramedische diensten, staffuncties, keuken, technisch personeel, logistiek, administratie en nog zoveel meer.

Heb je interesse? Check dan zeker onze

Interesse? Vragen?

Playlist

2 Videos

Stages

Jaarlijks bieden wij aan minstens 30 stagiairs de kans om mee te draaien in onze werking. Binnen de verschillende diensten van onze organisatie zijn stages mogelijk. Heb jij interesse in een stageplek bij OC Clara Fey? Twijfel dan niet, maak jezelf kenbaar en maak je klaar voor een uitdagende stage. 

  • Vul het stage-aanvraagdocument in en stuur je dit door naar stages@clarafey.be.
  • We brengen jou zo snel mogelijk op de hoogte van de beschikbare stageplekken. Indien er nog stageplekken zijn, geeft een kennismakend gesprek uitsluitsel of je kan starten of niet.

Interesse? Vragen?

Contacteer beleidsmedewerker HRM en vrijwilligersverantwoordelijke

stages@clarafey.be of 03/217.03.49

Ik doe stage als administratieve ondersteuning in een mensgerichte organisatie gelegen in het groen. De administratie is opgedeeld in verschillende clusters waardoor mijn takenpakket erg gevarieerd is. Ik heb leuke collega's en leer vaardigheden bij in de richting van mijn opleiding. Voor mij is dit in een ideale stageplek!

Mitch, Studies: Kantoor