Werken bij ons

Heb jij zin om deel uit te maken van Clara Fey? Twijfel niet en solliciteer voor één van onze vacatures. 

Met meer dan 400 medewerkers werken wij dagelijks aan de kwaliteit van onze dienstverlening en de verdere groei van de organisatie. We zijn op zoek naar medewerkers die geëngageerd zijn, voeling met onze organisatie en doelpubliek hebben en niet bang zijn van een uitdaging! 

Binnen onze organisatie zijn er diverse jobmogelijkheden: begeleiding, medische en paramedische diensten, staffuncties, keuken, technisch personeel, logistiek, administratie en nog zoveel meer.

Heb je interesse? Bekijk zeker onze vacatures!

Vind je niet de geschikte vacature? Solliciteer dan spontaan door je CV en motivatiebrief te sturen naar jobs@clarafey.broedersvanliefde.be.

Interesse? Vragen?

Contacteer Caroline Van den Plas (Beleidsmedewerker HR) 
jobs@clarafey.broedersvanliefde.be of 03/217 03 00

Ben jij? creatief? Zorgzaam? Enthousiast? Wil jij? Geweldige collega’s? Plezier op het werk? Een uitdagende job? Dan ben je bij OC Clara Fey aan het juiste adres! Bezoek onze jobsite!

Onze collega’s en cliënten ontmoeten jou graag!

Tot binnenkort!

Ik ben Maggy en ik ben teamcoach van de dagondersteuning. Teamcoach zijn van de dagondersteuning is een enorm uitdagende job. Het is zowel het coachen van de teams als van de cliënten. Het is de mensen uit hun comfortzone halen, hun grenzen te helpen verleggen en dat werkt heel verrijkend. Dat geeft prachtige resultaten en dat maakt mij heel gelukkig.

Mijn naam is Els en ik ben teamcoach individuele ondersteuning. Wij begeleiden mensen die thuis wonend zijn die een cognitieve beperking hebben. Onze begeleiders gaan samen met een cliënt boodschappen doen. Niet met de bedoeling om die boodschappen over te nemen maar om te leren gezonde voeding te kopen of met hun leefgeld om te gaan. Zij geven ook psychosociale begeleiding of ondersteunen bij relaties of opvoedingsproblemen.