STAGES

Binnen OC Clara Fey MFC/FAM zijn meer dan 370 medewerkers dagelijks aan de slag om kwalitatieve zorg te verlenen. Dit team wordt jaarlijks aangevuld door minstens 30 stagiair(e)s. In ons streven naar kwaliteit van de dienstverlening en de verdere groei van de organisatie, zetten wij maximaal in op ondersteuning van stages.

Meer dan 30 leefgroepen, medische en paramedische diensten, staffuncties, keuken, technische dienst, poetsdiensten, boekhouding, receptie en nog zoveel meer, bieden voor iedereen mogelijkheden.

Aarzel dus niet om jezelf kenbaar te maken en maak je klaar voor een uitdagende stage binnen een uiterst mensgerichte organisatie!

Iedereen zet de theorie ooit om in praktijk. Wij zijn trots ons steentje te kunnen bijdragen aan de zorg voor de toekomst. We staan studenten daarom graag bij in de eerste stappen naar praktijkervaring, met onze kwalitatieve ondersteuning als handelsmerk.

Binnen de verschillende diensten van onze organisatie zijn stages mogelijk. Om jouw stage-aanvraag te kunnen bekijken, vul je het stage-aanvraagdocument in en stuur je dit door naar clarafey.stages@fracarita.org Je zal steeds zo spoedig mogelijk op de hoogte worden gebracht. Indien er nog plaatsen beschikbaar zijn, geeft een kennismakend gesprek uitsluitsel of je kan starten of niet.