Wijnverkoop 2023

KOOP WIJN EN SPONSOR WOONGROEP PIOEN!

Onze jaarlijkse wijnverkoop gaat weer van start!

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we ook dit jaar onze wijnverkoop als eindejaarsactie. Zoals steeds werden de wijnen geselecteerd met een panel van kenners en liefhebbers onder toeziend oog van oenoloog (wijnbouwtechnisch ingenieur) Hans Van Nyen.

Dit jaar steun je met jouw aankoop onze woongroep Pioen. Woongroep Pioen biedt opvang aan 16 kinderen met een ernstige mentale beperking en bijkomende problematieken zoals autisme. Na een dagje school hebben ze nood aan rust en ontspanning om de prikkels van de dag te verwerken. Om hieraan bij te dragen willen we van onze tuin en buitenkoertjes een mooie aangepaste speelomgeving maken waarmee we hen een gevoel van geborgenheid en veiligheid kunnen geven, dit door middel van oa. kuipschommels.

Onze selectie

Je vindt onze selectie wijnen, porto en vermouth met beschrijving terug in de webshop. We zoeken steeds naar een kwalitatieve selectie en door de goede contacten met onze leveranciers houden we de prijzen laag. Verder bieden we net als vorig jaar ook een lokale likeur (Vieux Nouveau) aan, gemaakt door één van onze begeleiders.

Bestellen!

Overtuigd van onze selectie en helemaal klaar om woongroep Pioen te steunen? Bestel dan in onze webshop via onderstaande knop. Alvast bedankt voor de steun!