Wijnverkoop 2022

KOOP WIJN EN SPONSOR WOONGROEP GOUD!

Onze jaarlijkse wijnverkoop gaat weer van start!

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we ook dit jaar onze wijnverkoop als eindejaarsactie. Zoals steeds werden de wijnen geselecteerd met een panel van kenners en liefhebbers onder toeziend oog van oenoloog (wijnbouwtechnisch ingenieur) Hans Van Nyen.

Dit jaar steun je met jouw aankoop onze woongroep Goud. Woongroep Goud biedt opvang aan een gemengde groep van 22 jongeren uit een moeilijke thuissituatie. Aangezien zij permanent in de woongroep verblijven, kunnen ze de steun goed gebruiken voor het aanschaffen van vrijetijdsmateriaal zoals een zwembad en fietsen. Met jouw hulp kunnen we voor de jongeren een huiselijke sfeer creëren waarbij ook tijdens vakanties voldoende afwisseling in activiteiten mogelijk is.

Onze selectie

Je vindt de selectie wijnen, porto en vermouth met beschrijving terug in de informatiebrochure. We zoeken steeds naar een kwalitatieve selectie en door de goede contacten met onze leveranciers houden we de prijzen laag. Verder bieden we dit jaar ook een lokale likeur (Vieux Nouveau) aan, gemaakt door één van onze begeleiders.

Bestellen!

Overtuigd van onze selectie en helemaal klaar om woongroep Goud te steunen? Bestel dan via onderstaande knop! Een overzicht van de wijnen vind je in de informatiebrochure. Alvast bedankt voor de steun!