GEREALISEERDE PROJECTEN

 • gerealiseerd

  In leefgroep 14 werden de slaapkamers ontdubbeld zodat de pubermeisjes niet meer met 4 op 1 kamer moeten slapen maar alleen of maximum met 2 slapen. Elke kamer werd ook voorzien van een douche.

  Dit kon worden gerealiseerd door een schenking van AG INSURANCE.

 • image01

  Het sanitair werd vernieuwd in paviljoen 4. Dit werd gesponsord door de organisatie van het Palingfestival Mariekerke.

 • image01

  Speciaal voor rolstoelgebruikers: een aangepaste picknick tafel voor op de boerderij.

 • image01


  Aangepaste fiets voor de kinderen van de Maneschijn:
  Met dit project willen wij nieuwe kansen bieden aan onze kinderen. We willen hun wereld verruimen. Om er voor te zorgen dat ondanks hun beperking, hun leefwereld toch zo groot mogelijk blijft. En deze niet begrensd wordt door de muren van de leefgroep. Hen de kans bieden om te integreren in onze maatschappij op een veilige manier. Hen de kans bieden om te werken aan hun fysieke gezondheid. Om te kunnen genieten van dingen die voor ons alledaags lijken, maar voor hen een wereld van verschil betekenen. Met dank aan Rotary Antwerpen Oost en Rotary foundation voor deze schenking !

 • image01

  De jobtuin is een inclusieve samentuin gevestigd op het domein van Clara Fey. Dankzij de financiƫle steun van CERA kon de samenwerking tussen orthopedagogisch centrum Clara Fey, De Schakel, Bweging.net en Kwb gerealiseerd worden. Via elk van deze organisaties kan je terecht bij de Jobtuin. De sociale mix van tuiniers zorgt voor een verhaal van integratie en inclusie.